Cum să activezi sau dezactivezi redirecționarea apelurilor

Redirecționarea apelurilor este o funcție utilă oferită de operatorii de telefonie mobilă, precum Digi, care îți permite să gestionezi apelurile în mod flexibil. Fie că vrei să redirecționezi apelurile către alt număr sau să dezactivezi temporar această opțiune, Digi îți pune la dispoziție un set de comenzi simple pentru a-ți personaliza experiența de apel. În acest articol, vom explora cum poți activa sau dezactiva redirecționarea apelurilor pe rețeaua Digi.

 1. Cum să Activezi Redirecționarea Apelurilor:

Redirecționare Apeluri Toate Apelurile (Intrări):

Activare prin Cod USSD:

Pe telefonul tău Digi, compune următorul cod USSD: **21*NUMĂR DESTINAȚIE# și apasă apel. Înlocuiește „NUMĂR DESTINAȚIE” cu numărul către care vrei să redirecționezi toate apelurile.

Activare prin Meniul Telefonului:

Deschide meniul telefonului, accesează setările sau opțiunile de apel și găsește secțiunea pentru redirecționarea apelurilor. Introdu numărul destinație și salvează setările.

Redirecționare Apeluri Când Nu Răspunzi (No Answer):

Cod USSD pentru Activare:

**61*NUMĂR DESTINAȚIE# – Acest cod activează redirecționarea apelurilor către numărul specificat atunci când nu răspunzi într-un interval de timp prestabilit.

Setare prin Meniu Telefon:

Accesează setările de apel în meniul telefonului și localizează opțiunea pentru redirecționare în caz de lipsă de răspuns. Introdu numărul dorit și salvează setările.

Redirecționare Apeluri Când Ești Ocupat (Busy):

Cod USSD pentru Activare: **67*NUMĂR DESTINAȚIE# – Acest cod activează redirecționarea apelurilor către numărul specificat atunci când linia ta este ocupată.

Setare prin Meniu Telefon: În meniul telefonului, accesează setările de apel și găsește opțiunea pentru redirecționare în caz de ocupat. Introdu numărul dorit și salvează setările.

 2. Cum să Dezactivezi Redirecționarea Apelurilor:

Dezactivare pentru Toate Apelurile:

Cod USSD pentru Dezactivare: ##21# – Acest cod dezactivează redirecționarea tuturor apelurilor către numărul specificat anterior.

Dezactivare prin Meniu Telefon: Deschide meniul de setări pentru apeluri și găsește opțiunea pentru redirecționare. Dezactivează opțiunile corespunzătoare sau șterge numărul destinație.

Dezactivare pentru Apelurile Când Nu Răspunzi:

Cod USSD pentru Dezactivare: ##61# – Acest cod dezactivează redirecționarea apelurilor în situația în care nu răspunzi.

Dezactivare prin Meniu Telefon: Accesează setările de apel și găsește opțiunea pentru dezactivarea redirecționării în caz de lipsă de răspuns.

Dezactivare pentru Apelurile Când Ești Ocupat:

Cod USSD pentru Dezactivare: ##67# – Acest cod dezactivează redirecționarea apelurilor atunci când linia ta este ocupată.

Dezactivare prin Meniu Telefon: Deschide meniul de setări pentru apeluri și găsește opțiunea pentru dezactivarea redirecționării în caz de ocupat.

 3. Recomandări Utile:

Verifică Numărul Destinație: Înainte de a activa sau dezactiva redirecționarea apelurilor, asigură-te că numărul destinație este introdus corect pentru a evita redirectionarea către numere neintenționate.

Confirmații Pentru Siguranță: După ce efectuezi setările sau introduci codurile, verifică starea redirecționării apelurilor prin efectuarea unui apel către telefonul tău sau prin testarea diferitelor scenarii.

Contactează Serviciul Clienți Digi: Dacă întâmpini dificultăți sau ai întrebări suplimentare, nu ezita să contactezi serviciul clienți Digi. Aceștia îți vor oferi asistența necesară în gestionarea redirecționării apelurilor.

În concluzie, gestionarea redirecționării apelurilor pe rețeaua Digi este un proces simplu, iar cunoașterea codurilor USSD sau setările din meniul telefonului îți oferă control asupra modului în care dorești să gestionezi apelurile tale. Utilizează aceste instrucțiuni pentru a personaliza experiența ta de apel și pentru a beneficia la maxim de serviciile oferite de Digi.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *