Descărcare Windows 10 21H1 ISO: Ghid simplificat

Dacă dorești să descarci imaginea ISO pentru Windows 10 versiunea 21H1, acest ghid simplificat îți va oferi pașii necesari pentru a obține fișierul de instalare direct de la Microsoft. Prin urmare, vei avea posibilitatea să realizezi o instalare curată a sistemului de operare sau să creezi un dispozitiv de instalare pentru utilizare ulterioară. Urmând acești pași, vei putea beneficia de versiunea cea mai recentă a Windows 10.

1. Accesează Pagina de Descărcare a Windows 10:

Pentru a începe procesul de descărcare, vizitează pagina oficială de descărcare a Windows 10 pe site-ul Microsoft. Poți să utilizezi orice browser web pentru a accesa acest site.

2. Selectează Versiunea și Limba Dorită:

Pe pagina de descărcare, vei găsi opțiuni pentru a selecta versiunea dorită a Windows 10 și limba în care dorești să descarci sistemul de operare. Asigură-te că alegi „Windows 10” și selectează versiunea „21H1” din meniu.

3. Alege Arhitectura Sistemului:

În continuare, vei fi întrebat despre arhitectura sistemului tău. Dacă nu ești sigur despre tipul de arhitectură, poți verifica acest aspect în setările sistemului sau poți selecta „Ambele” pentru a descărca o imagine ISO care să suporte ambele arhitecturi, 32 de biți și 64 de biți.

4. Apasă pe Butonul „Descarcă Acum”:

După ce ai ales versiunea și arhitectura dorită, apasă pe butonul „Descarcă acum” pentru a începe descărcarea imaginii ISO a Windows 10 21H1.

5. Selectează Locația de Salvare:

După ce descărcarea a început, vei fi întrebat unde dorești să salvezi fișierul ISO pe computerul tău. Alege o locație convenabilă pentru tine și apasă pe „Salvează” sau „OK”.

6. Așteaptă Până la Finalizarea Descărcării:

Procesul de descărcare poate dura câteva minute, în funcție de viteza conexiunii tale la internet. Așteaptă până când descărcarea este completă.

7. Verifică Integritatea Fișierului Descărcat (Opțional):

Este recomandat să verifici integritatea fișierului descărcat pentru a te asigura că acesta nu a fost corupt în timpul descărcării. Microsoft oferă un utilitar numit „Integrity Verifier” pentru a realiza această verificare.

8. Creează un Dispozitiv de Instalare sau Montază Fișierul ISO:

După finalizarea descărcării, poți alege să creezi un dispozitiv de instalare USB cu ajutorul unei unelte precum „Media Creation Tool” oferită de Microsoft. Alternativ, poți monta fișierul ISO direct și să începi procesul de instalare de pe computerul tău.

Concluzie:

Descărcarea imaginii ISO pentru Windows 10 versiunea 21H1 este un proces simplu, iar acest ghid simplificat ar trebui să te ajute să obții fișierul necesar pentru a realiza o instalare curată a sistemului de operare sau pentru a crea un dispozitiv de instalare. Asigură-te că respecți pașii și că alegi opțiunile corespunzătoare pentru a descărca versiunea și arhitectura dorită. Odată ce ai finalizat descărcarea, poți instala sau actualiza Windows 10 la versiunea 21H1 pentru a beneficia de cele mai recente îmbunătățiri și caracteristici.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *