Abonament Digi Internet: Prețuri și detalii complete

Digi oferă o gamă variată de abonamente pentru serviciul de internet, astfel încât utilizatorii să poată alege opțiunea cea mai potrivită nevoilor lor de conectivitate. În acest articol, vom explora prețurile și detaliile complete ale abonamentelor Digi Internet, pentru a te ajuta să faci o alegere informată în funcție de cerințele tale.

 1. Abonamente Digi Internet Fix:

Digi oferă abonamente pentru internet fix, potrivite pentru utilizarea acasă sau la birou. Prețurile pot varia în funcție de viteză și opțiunile incluse. Iată o privire de ansamblu asupra principalelor abonamente:

 • Digi Net FiberLink: Acest abonament oferă viteze de internet de până la 1000 Mbps, fiind ideal pentru utilizatorii care au nevoie de o conexiune foarte rapidă. Prețul poate varia în funcție de disponibilitatea serviciului în zona ta.
 • Digi Net FiberLink Plus: Cu viteze de până la 2000 Mbps, acest abonament este dedicat utilizatorilor cu cerințe mari de lățime de bandă. Este potrivit pentru familii numeroase sau pentru cei care folosesc intens internetul.
 • Digi Net FiberLink Extra: Acest abonament oferă o viteză excepțională de până la 3000 Mbps. Este potrivit pentru utilizatorii care doresc cea mai înaltă performanță și au nevoie de o conexiune ultra-rapidă.

 2. Abonamente Digi Internet Mobil:

Dacă ai nevoie de internet în mișcare, Digi pune la dispoziție și abonamente de internet mobil. Acestea sunt ideale pentru utilizarea pe dispozitive precum telefoanele mobile, tabletele sau routerele portabile. Iată câteva opțiuni populare:

 • Digi Net Nelimitat Mobil: Acest abonament oferă acces la internet mobil nelimitat, cu viteză de până la 300 Mbps. Este potrivit pentru cei care doresc să navigheze pe internet și să utilizeze aplicații fără a se îngrijora de limitările de trafic.
 • Digi Net Nelimitat Mobil Plus: Cu o viteză de până la 500 Mbps, acest abonament este potrivit pentru utilizatorii care doresc o conexiune mai rapidă pe dispozitivele lor mobile. Include, de asemenea, opțiuni de partajare a conexiunii cu alte dispozitive.
 • Digi Net Nelimitat Mobil Extra: Acest abonament oferă viteze de până la 1000 Mbps, fiind potrivit pentru cei care au nevoie de o conexiune extrem de rapidă și constantă pe dispozitivele lor mobile.

 3. Costuri Adiționale și Detalii Importante:

 • Taxe de Instalare și Echipamente: În funcție de abonamentul ales, este posibil să existe taxe de instalare inițiale. Unele abonamente pot include echipamente, cum ar fi routerele, în timp ce altele pot presupune costuri suplimentare pentru astfel de dispozitive.
 • Contract și Perioada Minimă: Majoritatea abonamentelor Digi Internet presupun semnarea unui contract pe o anumită perioadă, de obicei, 12 sau 24 de luni. Asigură-te că ești conștient de durata contractului și de eventualele penalități pentru anulare anticipată.
 • Oferte Speciale și Promoții: Digi oferă adesea oferte speciale și promoții pentru noii abonați. Verifică site-ul oficial al operatorului pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte.

 4. Cum să Comanzi un Abonament Digi Internet:

 • Online: Accesează site-ul oficial Digi și navighează la secțiunea de abonamente internet. Alege abonamentul potrivit nevoilor tale și completează informațiile necesare pentru a plasa comanda online.
 • Telefonic: Poți suna la serviciul clienți Digi și solicita asistență în alegerea și comandarea unui abonament de internet. Un reprezentant îți va ghida pas cu pas procesul de comandare.
 • Vizitând un Magazin Digi: Dacă preferi interacțiunea directă, poți merge la un magazin Digi și să consulți cu un consultant pentru a alege și comanda abonamentul potrivit.

 5. Servicii și Suport pentru Clienți:

 • Asistență Tehnică: Digi oferă servicii de asistență tehnică pentru a rezolva orice probleme legate de conexiunea la internet. Poți contacta echipa de suport tehnic la numărul de telefon specificat pe site-ul oficial.
 • Asistență pentru Comenzi: Pentru întrebări legate de comenzi sau pentru asistență în alegerea abonamentului potrivit, poți suna la serviciul de relații cu clienții.
 •  Verificarea Acoperirii:  Înainte de a plasa o comandă, verifică acoperirea rețelei Digi în zona ta pentru a te asigura că vei beneficia de o conexiune stabilă și rapidă.

Concluzie:

Alegerea unui abonament Digi Internet poate depinde de nevoile specifice ale fiecărui utilizator. Revizuirea atentă a opțiunilor disponibile, compararea prețurilor și înțelegerea detaliilor contractuale sunt pași esențiali pentru a lua o decizie informată. Indiferent dacă ai nevoie de internet fix pentru acasă sau de o conexiune mobilă pentru dispozitivele tale, Digi oferă o varietate de abonamente pentru a satisface diversele cerințe ale utilizatorilor săi. Pentru cele mai recente informații și oferte, vizitează site-ul oficial Digi sau contactează serviciul clienți.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *